Bomba iddia! Sedat Peker Türkiye'ye mi gönderilecek?

Bomba iddia! Sedat Peker Türkiye'ye mi gönderilecek?
Sedat Peker’in Kuzey Makedonya’da gözaltına alındığı ve Kosova üzerinden Türkiye’ye iade edileceği iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Bomba iddia! Sedat Peker Türkiye'ye mi gönderilecek?

Sedat Peker’in Kuzey Makedonya’da gözaltına alındığı ve Kosova üzerinden Türkiye’ye iade edileceği iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Henüz iddialara ilişkin resmi açıklama yapılmazken, Sedat Peker’e yakınlığı ile bilinen, Emre Olur, “Hafif bir deprem olduğunda kaçan namussuzdur” paylaşımında bulundu. Öte yandan, Sedat Peker’in sınır dışı edilirken “can güvenliğini” öne sürerek, Türkiye’ye gönderilmek istemediği, bunun üzerine de Karadağ’a gitmesine izin verildiği ortaya atılan iddialar arasında.

MAKEDONYA BASININDA YER ALDI

Makedonya’da yayın yapan bir haber sitesinde konuyla ilgili, “Polis, Türkiye’ye uzun süredir ikamet eden tanınmış bir baronu tutuklayarak sınır dışı etti” ifadesi kullanıldı.

sedat-peker.jpg

"HAFİF BİR DEPREM OLDUĞUNDA"

Peker’e yakınlığıyla bilinen ve ‘Dijital Veri Analisti, Bilgi Teknolojileri ve Sosyal Medya Uzmanı’ unvanıyla bir dönem Beyaz TV’de program da yapan Emre Olur’un paylaşımı dikkat çekti. Olur, Twitter hesabından Peker’le bir fotoğrafını paylaşıp, “Güzel günlerde birlikteyken hafif bir deprem olduğunda kaçan namussuzdur. Allah’a şükürler olsun.. Bu kahpe sistemde biz biriz beraberiz” diye yazdı.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar