Bomba iddia! Eğer Berat Albayrak istifa etmeseydi 40 milletvekili o partiye gidiyordu

Bomba iddia! Eğer Berat Albayrak istifa etmeseydi 40 milletvekili o partiye gidiyordu
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasının yankıları sürerken MHP kulislerinde konuşulanlara göre, Bülent Arınç, Berat Albayrak'ın görevine devam etmesi halinde yaklaşık 30 - 40 milletvekilinin istifa edeceğini Cumhurbaşkanına bildirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa etti. 

Ankara kulislerinde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. 

KRT'nin haberine göre MHP kulislerinde Bülent Arınç'ın, Berat Albayrak'ın görevine devam etmesi halinde yaklaşık 30 - 40 milletvekilinin istifa edeceğini Cumhurbaşkanına bildirdiği belirtiliyor.

ARINÇ UYARDI

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, ekonomideki duruma ilişkin bir TV kanalında açıklamalarda bulunmuştu. Arınç'ın ekonominin olumsuz gidişatına yönelik sözleri, önümüzdeki günlerde kabinede önemli değişiklikler gerçekleşebileceği yorumlarına neden olmuştu.

SÜLEYMAN SOYLU DOĞRULADI

MHP kulislerinden gelen bilgiye göre, Bülent Arınç Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı bir görüşmede, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın görevine devam etmesi halinde yaklaşık 30-40 miletvekilinin DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'ne geçeceklerini iletti. Bu rapor doğrultusunda harekete geçen Erdoğan, Süleyman Soylu'dan durumu araştırmasını istedi. 

ERDOĞAN CİDDİYETİ ANLADI

Soylu'nun bilgiyi doğrulamasının ardından miletvekilleri ile bir araya gelen Erdoğan, durumun ciddiyetini anladı ve Albayrak ile yaptığı görüşmede istifa etmesinin uygun olduğu kanaatini iletti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar