Bomba gelişme... Muharrem İnce, eski Başbakan ile İstanbul'da görüşüyor

Bomba gelişme... Muharrem İnce, eski Başbakan ile İstanbul'da görüşüyor
Yeni parti kuracağı ifade edilen Muharrem İnce ile ilgili flaş bir iddia daha ortaya atıldı. İnce'nin İstanbul'da görüşmelere başladığı ve eski Başbakan Mesut Yılmaz ile bir görüşme gerçekleştireceği iddia edildi.

Eski CHP Yalova Milletvekili ve partisinin geçtiğimiz dönem cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı iddiası tartışılmaya devam ediyor. 

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, "İnce, CHP'den ayrılacağını, partisini kuracağını belirtti, 'Partimde kalmak için kendimi zorluyorum ama olmuyor' dedi" ifadesini kullandı. Öztürk, İnce'nin İstanbul'a gelerek görüşmeler yaptığını kaydetti.

"KONUŞTUĞU KİŞİLERİN NEREDEYSE HEPSİ 'VARIM' DEDİ"

Muharrem İnce hakkında kulis bilgileri paylaşan Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk,"Yeni parti için görüşlerine önem verdiği ve birlikte yürümek istediği bazı isimlerle telefonla konuştu. Dün de İstanbul'a gitti. Bazı görüşmeler yapıyor. Konuştuğu 18 kişiden 17'si, 'Varım' dedi. Yeni bir siyasi parti kurulmasının gerekliliğini de anlattı.

MESUT YILMAZ İLE GÖRÜŞECEK

İnce'nin hem hemşerilik, hem deneyimleri nedeniyle konuşacağı isimlerden birisi de eski Başbakan Mesut Yılmaz olacak. Yılmaz ve İnce'nin eskiye dayanan dostluğu var. Bu dostane bir görüşme olacak" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar