Bolu Valisi'nden kritik vaka açıklaması

Bolu Valisi'nden kritik vaka açıklaması
Bolu Valisi Ahmet Ümit, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınının Türkiye'deki seyriyle ilgili olarak, "Bu pozitif vakalar böyle artmaya devam ederse yataklarımız yeterli gelmeyebilir. Şu an yatak sorunumuz yok ama yarın olmayacak diye bir konu söz konusu değil" dedi.

Bolu Valisi'nden kritik vaka açıklaması

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde korona virüs denetimlerine katıldı. Vali Ümit, otobüsle seyahatte HES kodu uygulaması başlatıldığını belirterek, yolculara korona virüs tedbirlerine uymaları uyarısında bulundu. Vali Ümit, yolculara çikolata ikram ederek maske dağıttı.

"YURTLARDA 21 KİŞİ KALIYOR"

Denetimin ardından açıklama yapan Ümit, Koronavirüs önlemleri kapsamında il genelinde 116 kişi hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirterek, “Yurtlarda şu an 21 kişi kalıyor. Yurtlarda kalanlar grup grup. Bir kısmı izolasyona tabi olduğu halde bilerek dışarıya çıkmış ve yakalanmış kişiler. Bir kısmı da izole olduğunu biliyor ama izole olacak yeri yok, onları da alıyoruz" diye konuştu.

"VAKALAR BÖYLE DEVAM EDERSE"

Bolu’da bulunan hastanelerde yatak sayısının bugün itibariyle yeterli olduğuna dikkat çeken Ümit, “Hastaları yatıracak yatağımız var. Her gün pozitif vakalar da var. Bu pozitif vakalar böyle artmaya devam ederse yataklarımız yeterli gelmeyebilir. Şu an yatak sorunumuz yok ama yarın olmayacak diye bir konu söz konusu değil. Biz ne yapıp edip salgının önüne geçmemiz lazım. Tedbirlere ve kurallara uymamız lazım" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar