Boğulmak üzere olan çiftin feryadına koştular... Denizde can pazarı

Boğulmak üzere olan çiftin feryadına koştular... Denizde can pazarı
Bartın'ın mavi bayraklı plajı İnkumu’nda bugün dalgalar nedeniyle denize girmek yasaklandı. Yasağa rağmen denize giren Gökhan Köse (26) ile eşi Canfeda Köse (26) dalgalara kapıldı.

​Mavi bayraklı İnkumu’nda sabah saatlerinde etkili olan poyraz nedeniyle dalgalar oluştu. Plaja gelenler, denize girilmesi yasak anlamına gelen kırmızı flama ile karşılaştı. Jandarma ve zabıta ekipleri plajda ATV ile gezerek, tatilcileri denize girmemeleri konusunda uyardı. Cankurtaranlar düdük çalarak, denize girenleri kıyıya dönmeleri için uyardı.

Ankara’dan tatil için inkumu’na gelen Gökhan Köse (26) ve eşi Canfeda Köse (26) dalgalara kapıldı. İmdat çığlıkları üzerine cankurtaranlar çifti kurtardı. Baygın halde kumsala çıkartılan çift, sağlık ekipleri tarafından Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çiftin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Dalgalı olan ve tehlike yaratan günlerde sahildeki direklere kırmızı flamayı asıyoruz. Bugün de çeken akıntı ve kum kayması olduğunu tespit ettik ve denize girilmesini yasakladık. Şu anda jandarma ve zabıta ekiplerimiz ile cankurtaranlarımız denize girenleri dışarıya çıkarıyor. İnkumu’na il dışından gelen günübirlik turistlerimizin denize girmemelerini rica ediyoruz. Ekiplerimizle insanlarımızın can sağlığı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar