Boğaziçi'ne atanan Melih Bulu'nun unutulan konuşması: Torpille ilgili bakın ne demiş

Boğaziçi'ne atanan Melih Bulu'nun unutulan konuşması: Torpille ilgili bakın ne demiş
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne atanan Melih Bulu'nun torpille ilgili bir yıl önceki konuşması ortaya çıktı.

İstinye Üniversitesi rektörü olduğu dönemde TV100'de bir programa katılan Prof. Dr. Melih Bulu'nun torpille ilgili çok konuşulacak sözleri ortaya çıktı. Bulu, "Torpille geldi lafı üzerinize yapıştığı zaman siz iyi bile olsanız ondan bir türlü kurtulamıyorsunuz" ifadelerini kullandığı görüldü.

Melih Bulu'nun torpille ilgili açıklaması söyle:

Benim torpil olacak bir mevkim yok. Torpil herhalde daha büyük kurumlara "etliye sütlüye" dokunmadan dursun tarzında yapılarda oluyor herhalde. Genelde torpille girilen bir işte zaten birşey olmuoyr. Torpille geldi lafı üzerinize yapıştığı zaman siz iyi bile olsanız ondan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Gençlere şiddetle önerim torpilden uzak durun, bir işe hak ederek bileğinizin hakkıyla girin. Gençlere kesinlikle bunu öneririm"

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5 üniversiteye rektör atadı. Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Melih Bulu, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. İsmail Yüksek, Beykoz Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Durman ve Çağ Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ünal Ay atandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar