Boğaz ağrısından anında kurtulmak için...

Boğaz ağrısından anında kurtulmak için...
Havaların soğumasıyla beraber artan hastalıkların en başında grip geliyor. Boğaz ağrısıyla başlayan ve gribe dönüşen bu hastalıktan korunmak için bağışıklığı güçlendiren sağlıklı besinler tüketmeliyiz.

Mevsim geçişlerinde bağışıklık sistemimizi güçlendirerek hastalıklardan korunabiliriz. Kış ayı yaklaştıkça hastalığa yakalanmamak için kendimize iyi bakarak, sağlıklı beslenerek bağışıklığımızı güçlendirmeliyiz. Kışın yakalanması en kolay ve en bilinen hastalıklardan olan grip için soğan iyi geliyor.

GRİBE YAKALANMAMAK İÇİN SOĞAN

Boğaz ağrısı başta olmak üzere birçok hastalığa iyi gelen soğan, bu şekilde tüketildiğinde boğaz ağrısını hafifletiyor. Peki, boğaz ağrısını hafifletmek için soğanı nasıl tüketmek gerekir? 

Beslenme ve Diyet Uzmanı Deniz Özdemir soğuk havalardan kaynaklanan boğaz ağrılarından şikayet edenler için iyi gelecek bir doğal reçete hazırladı.

Soğan özellikle kış aylarında bağışıklık sistemimizi güçlendiren sebzelerden biri. İçerisindeki alışım maddesi bağışıklık sistemini güçlendiren vücuttaki toksit maddeleri arttıran önemli bir sebzedir.

BOĞAZ AĞRISINA İYİ GELECEK TARİF:

Malzemeler:

*1 adet soğan

*1 su bardağı su

Tarif:

Bir adet soğanın kabuklarını soyarak temizliyorsunuz. Temizleme işleminin ardından soğanı dört parçaya bölüyorsunuz. Bir bardak suya böldüğümüz soğandan koyuyorsunuz ve bir gün beklettikten sonra sabah kalkınca içebilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar