Bodrum’da dehşet olay! Kum dolu çuvaldan cansız beden çıktı

Bodrum’da dehşet olay! Kum dolu çuvaldan cansız beden çıktı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan vatandaşlar, kum yığınından koku geldiğini fark ederek, ihbarda bulundu. Bölgeye intikal eden polis ekipleri, içi toprak dolu çuvalın içerisinde kimliği belirlenemeyen bir erkeğe ait ceset buldu.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde akşam saatlerinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Ortakent Mahallesi Üniversite Caddesi’nin yakın çevresinde kum yığınından gelen kokudan rahatsız olan vatandaşlar ihbarda bulundu. İhbar üzerine polis ekipleri olay yerine intikal etti.

Olay bölgesinde inceleme yapan ekipler, kum yığını altında bir çuvalla karşılaştı. Kum dolu çuval içerisinde çürümeye başlayan ceset olduğunu fark etti.

Kum dolu çuvalda yapılan incelemede çürümeye başlayan ve yaklaşık bir ay önce öldüğü tahmin edilen yetişkin bir erkeğe ait ceset bulundu. Cansız bedenin üzerinden kimlik çıkmadı. (AA)

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset Muğla Adli Tıp Kurumu''na gönderildi. Olayla ilgili şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar