Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras sahildeki çöpleri görünce isyan etti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras sahildeki çöpleri görünce isyan etti
Bodrum'da deniz kıyısında eğlendikten sonra çöpünü bırakıp giden vatandaşlara Belediye Başkanı Ahmet Aras tepki gösterdi. Aras, “Bu şekilde bulmaları için temizletmeyeceğim. Bakalım ne düşünecekler?” dedi.

Yerli ve yabancı turistlerin gözde tatil merkezlerinden biri olan Bodrum, yaz aylarında binlerce turisti ağırladı. Hala sıcak havayı fırsat bilenler gündüz denizin, akşam sahilin tadını çıkarıyor. Ancak görüntü yine değişmiyor. Bazı vatandaşların duyarsızlığı nedeniyle oldukça ender plajlara sahip ilçede, hem deniz hem de sahiller atılan çöpler nedeniyle kirleniyor. Çöp yığınlarının son adresi Yahşi-Taşlıkburun mevkisi oldu. Bu duruma en çok Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras sinirlendi.

"BU ŞEKİLDE BULMALARI İÇİN TEMİZLETMEYECEĞİM"

Aras, Bodrum'da deniz kıyısında bırakılan içecek ve yiyecek çöplerinin fotoğrafını Twitter hesabından paylaşarak isyan etti. Aras, paylaşımında "Bu sabah, Yahşi-Taşlıkburun. Çöp kovası ve çevresi. Akşam aynı kişiler geldiklerinde bu şekilde bulmaları için temizletmeyeceğim. Bakalım ne düşünecekler?" ifadesini kullandı.

bodrum-8310-1.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar