Bir Zamanlar Çukurova'nın setinde oyuncular birbirine girdiler!

Bir Zamanlar Çukurova'nın setinde oyuncular birbirine girdiler!
Bir Zamanlar Çukurova'nın sevilen oyuncusu Murat Ünalmış'ın sette bir çalışana saldırmaya çalıştığı iddia edildi.

Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setinden bir iddia geldi. Murat Ünalmış'ın sette bir çalışanla kavga ettiği söylentisi kısa süre içerisinde yayıldı.

Tv100'ün haberine göre dizi piyasası son günlerde “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin setinde yaşanan kavgayı konuşuyor. İkinci sezonunda da büyük ilgiyle izlenen Tims&B imzalı dizisinin başrol oyuncusu Murat Ünalmış’ın, sette bir çalışanla tartıştığı söyleniyor.

Yumruk atmaya çalıştı!

İddiaya göre sinirlerine hakim olamayan Ünalmış, çalışana yumruk atmaya çalıştı. Araya girenler tarafları sakinleştirdi. Yaşanan kavga Adana’da çekilen dizinin setinde büyük bir gerginliğe neden oldu.

Deli Gönül setinde de olay çıkmıştı

Ünalmış, daha önce “Deli Gönül” dizisinin setinde de bir çalışanla benzer bir olay yaşamış ancak konu kapatılmıştı.

Murat Ünalmış kimdir?

Murat Ünalmış, 23 Nisan 1981 tarihinde Kayseri'de doğmuştur. Aslen Kayseri'li olan Murat Ünalmış, ortaokul bittikten sonra İstanbul'a gelmiştir.

14 yaşında Kayseri Meysu'da oynarken Fenerbahçe'ye transfer olunca İstanbul'a gitmiştir. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Kulübü'nde basketbol oynadı.

20 yaşında basketbol oynamayı bıraktı. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nü okuyarak bitirdi. Ardından "Akademi İstanbul"da oyunculuk eğitimi aldı.

1.96 cm'lik boyu olan Murat Ünalmış, basketbol kariyerinden sonra başladığı oyunculuk hayatı, birkaç dizinin ardından ilk sinema filmi Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde tanınarak değişti.

Yine Mahsun Kırmızıgül'ün New York'ta Beş Minare filminde de rol almıştır. ATV'de yayınlanan "Şöhret" adlı dizide başrol "Mert" karakterini canlandırdı.

2010 yılında Fox Tv dizisi Yer gök aşk dizisinde başrolü birlikte oynadığı Birce Akalay ile 17 Mayıs 2011 tarihinde evlendi. 1,5 yıl sonra 29 Aralık 2012 tarihinde boşandı.

Murat Ünalmış dizi ve filmleri
2018 - Bir Zamanlar Çukurova TV Dizisi
2017 - Deli Gönül TV Dizisi
2016 - Sevda Kuşun Kanadında TV Dizisi
2015 - Aşkın Dili Yok Sinema Filmi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar