Bir dönem gündeme oturan boşanma davası sonuçlandı... Haciz kararıyla alındı

Bir dönem gündeme oturan boşanma davası sonuçlandı... Haciz kararıyla alındı
Eski futbolcu Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç arasında 3 yıldır süren boşanma davası sonuçlandı.

Ünlü futbolcu Emre Aşık, üç çocuğunun annesi Yağmur Aşık'a kendisini dolandırdığını, para sakladığını ve başka erkeklerle gezdiğini iddia ederek 2019 yılında çekişmeli boşanma davası açmıştı.

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Yağmur Aşık'ın çalıştığı oteli bastığını ileri süren Emre Aşık,

"Emre'nin 'e'si kalmayacak. Türkiye'de seni bitireceğim' diyerek kendisini tehdit eden Yağmur Aşık'ı savcılığa ihbar etmişti.
Bununla birlikte Yağmur Aşık ile cezaevi firarisi olan eski sevgilisi Erdi Sungur, Emre Aşık'ı öldürmek için cinayet planı yaptıkları iddiasıyla Düzce Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılaması devam ediyor.

ÇOCUKLAR HACİZ KARARIYLA ALINDI

Mahkeme, önce çocukların geçici velayetini Yağmur Aşık'a vermiş ve aylık 10 bin lira nafaka ödenmesini hükmetmişti. Emre Aşık, daha sonra eşinin çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yağmur Aşık hakkında 'basit yaralama ve kötü muamele' suçundan 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmasının ardından Aile Mahkemesi, üç çocuğun geçici velayetini baba Emre Aşık'a verdi. Emre Aşık da çocuklarını haciz kararıyla Yağmur Aşık'tan almıştı.

'NAFAKA ÖDEMEK İSTEMİYORUM'

Geçtiğimiz celselerde Yağmur Aşık adliyeye sevgilisi Beycan Şenürek ile birlikte gelmişti. Duruşmada söz alan Emre Aşık, eşinin televizyon programlarına katılarak başka bir erkekle birlikte olduğunu açıkladığını ve artık ona nafaka vermek istemediğini söylemişti.

YAĞMUR AŞIK BU KEZ HAKİMİ TEHDİT ETTİ

Çocuklarının velayeti kaybettiğini öğrendiğinde öfkeden çılgına dönen Yağmur Aşık, sosyal medya hesabından tehditler savurdu. Davaya bakan hakime öfke kusan Aşık, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Daha bitmedi işte şimdi yeni başlıyoruz hakime hanım sıra sende. Şimdi yaptığın usulsüzlüklerin hesabını sana sorma zamanı bekle ve izle. Hak yemek nasıl oluyormuş seni o koltuğundan indirdiğimde yargılanmaya başladığında anlayacaksın. Kendine iyi avukatlar tutarsın inşallah."

yagmur-asik-cocuklarinin-velayetini-emre-asik-a-14377298-8225-m.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar