Bir 23 Nisan yasağı da Konya'daki ışıklı gösteriye

Bir 23 Nisan yasağı da Konya'daki ışıklı gösteriye
Konya'da bir sitede yaşayan vatandaşlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için ışıklı gösteri yaptı. Gösteriye polis ekipleri müdahalede bulunarak gösteriyi sonlandırdı.

Konya'nın Selçuklu ilçesi, Selçuk Mahallesi’ndeki Altınpark Sitesi’nde dün akşam saatlerinde site yönetimi 23 Nisan kutlaması yaptı. Ancak kutlamaya polis müdahale ederek saat 22.15'te sonlandırdı.

Polis tutanağında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yapılan marş ve ışık gösterisi için kullanılan “23 Nisan programının yapıldığı, müzik çalındığı şeklinde ihbar üzerine (…) eğlencenin sonlandırılmaması durumunda ekiplere gerekli işlemin yapılacağı bildirilmiştir” ifadeleri dikkat çekti.

Tutanakta, site içerisinde yapılan 23 Nisan kutlamaları konusunda, "Pandemi kuralları çerçevesinde herhangi bir sosyal mesafe ve maske takmama ihlallerinin olmadığı, sadece iki görevli ile site yöneticisi Haydar Çekkılıç isimli şahsın olduğu görülmüş, şahıslara gerekli ikazlar yapılarak yapılan ışıklı ve sesli gösteriye son verilmiş olup, iş bu tutanak mahalinde tarafımızdan tanzim ile altı bilikte imza altına alınmıştır" denildi. 

Sosyal mesafe ve maske ihlali yapılmadığını belirleyen polis ekipleri, site yönetimini uyararak kutlamalara son verdi. (ANKA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar