Binlerce kişi Turkcell abonesi oldu!

Binlerce kişi Turkcell abonesi oldu!
Binlerce vatandaşın e-devlet üzerinden Turkcell abonesi olarak gözükmesi şaşkınlık yarattı.Durumu e-devlet üzerinden fark eden vatandaşlar, kurumu şikayet için telefon yağmuruna tuttu.

Firmadan ise "Sisteme yansıması sehven yapıldı. e-devlet kayıtlarının düzeltilmesi için çalışmalara başladık." açıklaması geldi. Firma açıklamasında kişiler adına oluşturulan 0 TL ücretli aboneliklerin e-devlet sistemine yansımasının bir yanlışlık olduğunu belirtiyor.

Binlerce vatandaş resmi kayıtlarda Turkcell GSM abonesi olarak gözükmesi büyük şaşkınlık yarattı. Olay; e-devlet uygulaması üzerinden abonelik sorgulaması yapan vatandaşların dikkatiyle ortaya çıktı. Vatandaşlar; Turkcell’in internet servisi markası olan Superonline aboneliklerini e-devlet üzerinden sorguladıklarında, kendi adlarına 15 Kasım tarihinde bir GSM aboneliği de oluşturulduğunu gördüler.

MÜŞTERİ HİZMETLERİ “FATURA KESİMİ OLMAYACAK” DEDİ AMA

Sözcü'den Samet Demir'in haberine göre, durumu öğrenmek ve şikayet etmek için telefon yağmuruna tututlan Turkcell Müşteri Hizmetleri servisinden “Turkcell TV kullanımı için tanımlama yapılmış ancak fatura kesimi olmayacak” yanıtı geldi.

HİÇ TURKCELL KULLANMAMIŞ OLANLAR DA VAR!

Olayın sosyal medyada yayılması üzerine sadece Superonline abonelerinin değil, eski Turkcell GSM abonelerinin ve hiç Turkcell kullanmamış olanların da e-devlet üzerinde sanki “Turkcell abonesiymiş” gibi gösterildikleri ortaya çıktı.

YANLIŞLIKLA OLUŞTURULMUŞ!

Konuyla ilgili Sözcü’ye resmi açıklama yapan Turkcell ise e-devlet üzerindeki GSM aboneliği kaydının yanlışlıkla oluşturulduğunu savundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar