Bingöl'de şiddetli deprem

Bingöl'de şiddetli deprem
Merkez üssü Kiğı ilçesi olan 5.2'lik deprem birçok ilde hissedildi.

Bingöl'de saat 21.28'de 15.5 Km derinlikte 5.2 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. 

AKP Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek Habertürk canlı yayınına bağlandı ve kendilerine şimdiye kadar olumsuz bir bilgi ulaşmadığını söyledi. Ancak Berdibek, şimdilik kırsal kesime ulaşma şanslarının olmadığını söyleyerek bilgi beklediklerini söyledi.

deprem-ic-007.jpg

Depremin kendisine gelen bilgiler ışığında 10 saniye kadar sürdüğünü belirten Bingöl Milletvekili çevre illerden bu depremi hissedenlere de geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci de canlı yayına bağlandı ve şiddetli bir şekilde hissedilen depremin herhangi bir can ve mal kaybına neden olmadığını bildirdi.

afad-ic-001.jpg

ÇEVRE İLLERDEN DE OLUMSUZ İHBAR YOK!

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Bingöl'de meydana gelen depremle ilgili "Bingöl, Erzurum, Erzincan, Elazığ ve Diyarbakır’dan olumsuz bir ihbar ulaşmamıştır" dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü Çataklı, Twitter’dan yaptığı açıklamada "Bingöl - Kiğı'da saat 21.28'de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. An itibariyle Bingöl, Erzurum, Erzincan, Elazığ ve Diyarbakır'dan olumsuz bir ihbar ulaşmamıştır. Ekiplerin mahallinde tarama çalışması devam ediyor. Ayrıntılı bilgi ayrıca verilecektir. Geçmiş olsun" ifadelerini kaydetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar