Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım Sedat Peker için harekete geçti!

Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım Sedat Peker için harekete geçti!
Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım kendisiyle ilgili uyuşturucu kaçakçılığı iddialarında bulunan Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sedat Peker, Erkam Yıldırım'ın uyuşturucu rotası oluşturmak için Venezuela'ya gittiğini öne sürmüştü.

Binali Yıldırım da yaptığı açıklamada bu iddiaları yalanlamış, oğlunun yardım faaliyetleri için Venezuela'yı ziyaret ettiğini söylemişti.

Erkam Yıldırım, Sedat Peker'in iddiaları üzerine Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

Erkam Yıldırım, avukatı aracılığıyla  Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu dilekçesini sundu. Dilekçede,  Sedat Peker'in YouTube adlı sosyal paylaşım sitesinden 23 Mayıs'ta bir video yayınlayarak, Erkam Yıldırım hakkında birden çok iftira, itham ve isnatlarda bulunduğu belirtilerek, "Bunun Erkam Yıldırım'ı karalamaya yönelik, toplumun gözünde ön yargılı ve yanlış bir algı oluşturma gayreti taşıyan, açıkça hakaret ve iftira içeren bir paylaşım olduğu izahtan varestedir. 

Bu paylaşım müvekkilimizin şahsiyetinde derin yaralar oluşturmuş ve kişilik haklarını da haksız bir şekilde ihlal etmiştir. Müvekkilim, deniz ticareti alanında saygın bir iş adamıdır. Bahsi geçen videoda müvekkilim Erkam Yıldırım'ın doğrudan şahsının hedef alındığı ve kişilik hakkının ihlal edildiği aşikardır" ifadeleri yer aldı. 

Dilekçede, "Adı organize suç örgütü liderliğiyle anılan ve her ne sebeple olursa olsun kaçak durumunda olan şüphelinin, kendince birtakım iddia ve isnatlarda bulunması, şüphelinin videoda bahsettiği türden kirli bir uyuşturucu ticaret ağının, müvekkilimle birlikte anılması asla kabul edilebilir değildir. Zira müvekkilimin Venezuela'ya neden gittiği hususu basına açıklanmıştır"  denildi. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar