Bill ve Melinda Gates çifti boşanıyor

Bill ve Melinda Gates çifti boşanıyor
Microsoft'un patronu ve dünyanın en zengin işadamı Bill Gates ve Melinda Gates çifti 27 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. Bill Gates kısa bir süre önce mutlu evliliğin sırlarını vermişti.

Gates, “Güçlü ve başarılı bir evlilik hayatı dengeli bir şekilde paylaşmaktan geçer. Buna akşamları yatmadan önce bulaşıkları dönüşümlü olarak yıkamak da dahil” demişti. Gates, ‘maaş almadan yapılan işler’ sınıfına giren ‘evi toparlamak’, ‘çamaşırları makinadan çıkarmak’, ‘çocukların yanına öğle yemeği hazırlamak’ ve ‘okula bırakmak’ gibi işlere her iki ebeveynin de aynı süreyi harcaması gerektiğini ifade etmişti.

"İŞİME DÖNMEM İÇİN DESTEK OLDU"

Eşi Bill Gates’in, yetenek ve zekasını birçok şeyde kullanmak istediğini bildiğini ve bu konuda kendisine her zaman büyük destek olduğunu söyleyen Melinda Gates, “Bill benim işimi ne kadar çok sevdiğimi biliyordu ve bana işime dönmem için destek oldu.

Ben, birinin evde olması gerektiğini düşünmüştüm ama sonra Bill’in desteği ile farkına vardım ki çocuklarıma özel alan yaratabilir ve onların kendileri gibi büyümelerine izin verebilirdim.

İşimi ne kadar sevdiğimin farkına vardım ve çalışmak istedim. Çalışan bir anne oldum. Çalışmayı çok seviyorum” ifadelerini kullanmıştı.

ÜÇ ÇOCUKLARI VAR

Dünyanın hayranlıkla okuduğu bu açıklamalardan kısa bir süre sonra Bill Gates ve Melinda Gates çiftinin ''Evliliği sonlandırma kararı'' aldıkları açıklandı. 27 yıldır evli bulunan çiftin üç çocuğu bulunuyor.

AYRILIĞI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Bill Gates sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla evliliğini sonlandırma kararı aldığını söyledi ve özel hayatı için mahremiyet ricasında bulundu. İşte Gates'in o satırları:

"İlişkimiz üzerinde çok düşündükten ve çok çalıştıktan sonra, evliliğimizi bitirmeye karar verdik. Son 27 yılda üç inanılmaz çocuk yetiştirdik ve tüm insanların sağlıklı, üretken bir hayat sürmesini sağlamak için dünyanın her yerinde çalışan bir vakıf kurduk. 

Bu misyona olan inancımızı paylaşmaya devam ediyoruz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ama artık hayatımızın bundan sonraki aşamasını bir çift olarak birlikte büyüyebileceğimize inanmıyoruz. Bu yeni hayatta gezinmeye başlarken ailemiz için mahremiyet istiyoruz."

bill-gates-ic.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar