Bill Gates'ten bir korkutan açıklama daha! Korona virüsten daha tehlikeli iki felaket yolda

Bill Gates'ten bir korkutan açıklama daha! Korona virüsten daha tehlikeli iki felaket yolda
Korona virüs ile ilgili komplo teorileri ile bilinen Microsoft'un kurucusu Bill Gates yaptığı açıklamayla yine korkuttu. Bill Gates, korona virüsten daha tehlikeli olacağını söylediği iki felaketi açıkladı.

Korona virüs salgını ile ilgili komplo teorileri ile anılan  ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft’un kurucusu Bill Gates, yine korkuttu. YouTube'da katıldığı bir programda korkutan uyarılarda bulunan Gates, koronavirüs dışında iki felaket tahmininde daha bulundu. Gates, 'yıkımı çok daha ağır olacak' ifadelerini kullandı.

Bill Gates, 2015 yılında dünya üzerinde oluşabilecek bir küresel salgının ağır sonuçları olacağı ve dünya nüfusunun 500 milyona indirilmesi gerektiğini söyleyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Kovid-19 salgınının da ortaya çıkmasında payı olduğu iddia edilen Bill Gates, bir sonraki 2 küresel felaketi açıkladı.

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ 

Gates'e göre dünyanın bir sonraki ilk küresel felaketi iklim değişikliği olacak. Gates'e göre iklim felaketinin yıkımı koronavirüsten çok daha ağır olacak. 

BİYOTERÖRİZM

Gates'in ikinci felaket tahmini ise biyoterörizm.

Teröristlerin kitlesel saldırılar için virüs gibi biyolojik silahlar üretebileceğinin altını çizen Gates, bu tip saldırıların korona virüsten çok daha fazla can ve maddi kayıp ile neticelenebileceği görüşünde.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar