Bilim Kurulu toplandı! Kafe ve restoranlar açılacak mı?

Bilim Kurulu toplandı! Kafe ve restoranlar açılacak mı?
Son dakika haberine göre merakla beklenen Bilim Kurulu Toplantısı başladı. Toplantıdan çıkacak kararlar, merakla bekleniyor.   

Bilim Kurulu toplandı! İşte beklenen kararlar

Son dakika haberine göre merakla beklenen Bilim Kurulu Toplantısı başladı. Toplantıdan çıkacak kararlar, merakla bekleniyor.  Bilim Kurulu Toplantısı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor.

Her hafta Çarşamba ya da Perşembe günü video konferans yöntemiyle toplanan Bilim Kurulu bu hafta ne zaman toplanacak. Bugün toplantı var mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanan Bilim Kurulu geçtiğimiz hafta aşı gündemi ile ilgili toplanmıştı.    Korona virüs Bilim Kurulu, bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığındaki Korona virüs Bilim Kurulu toplantısı başladı. Toplantı sonrası saat 19:00’da Bakan Koca basın açıklaması yapacak.

Korona virüs Bilim Kurulu Toplantısı'ndan çıkacak kararlar, merakla bekleniyor. Toplantı ile ilgili en çok merak edilen detaylardan biri ise kafe ve restoranlar... Vatandaşlar ve işletme sahipleri, Bakan Koca'dan gelecek habere kilitlendi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar