Bilal Erdoğan'ın vakfına 5 milyonluk yurt!

Bilal Erdoğan'ın vakfına 5 milyonluk yurt!
Bursa’nın AKP’li Osmangazi Belediyesi, AKP’lilerin kurucusu ve yöneticisi olduğu İlim Yayma Vakfı’na öğrenci yurdu inşa edecek.

Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre belediye “Osmangazi Belediyesi İlim Yayma Vakfı Yurt İnşaatı işi” başlığıyla 21 Ağustos tarihinde ihale yaptı. Yapılan ihale ile birlikte AKP’lilerin vakfına öğrenci yurdu yapımı için belediye kasasından toplam 5 milyon 982 bin TL harcanacak.

BİLGİ BİLE VERİLMEDİ

AKP’lilerin kurucusu olduğu vakfa belediye kasasından para harcanarak yurt yapılmasına ilişkin BirGün’e konuşan Osmangazi Belediye Meclisi CHP Grubu Sözcüsü Sefa Yılmaz, ihaleye ilişkin kendilerine bilgi verilmediğini söyledi.

CHP’li Yılmaz, “Osmangazi Belediyesi’nde iktidar partisi AKP belediye encümeninde talep etmemize rağmen bize yer vermedi. Bu nedenle encümenin yaptığı ihale ve sair işlemlerden bilgi sahibi olamıyoruz. Osmangazi Belediyesi İlim Yayma Vakfı Yurt inşaatı işinden bilgimiz olmadı. Kaldı ki belediye başkanı bizim bugüne kadar belediye meclisinde verdiğimiz hiçbir soru önergesine cevap da vermemiştir” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar