Bilal Erdoğan İtalyan şef ile mutfağa girdi

Bilal Erdoğan İtalyan şef ile mutfağa girdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, TOGEM-DER'in etkinliğine katılarak ünlü İtalyan şef Claudio Chinali ile mutfağa girdi.

 Bilal Erdoğan,  Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM-DER) tarafından "sıfır atık" temasıyla düzenlenen "Cemre Çarşısı" etkinliğine katıldı. Etkinlik alanında görevli ve ziyaretçilerle sohbet eden Erdoğan, stantları tek tek gezerek, ürünlere ilişkin bilgi aldı.

Bilal Erdoğan, etkinliğin geçen seneki "sıfır atık" temasının devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Hem sıfır atık hem de bu sıfır atığın sadece çöpleri dönüştürmeye göndermekten ibaret olmadığının, evde de hayatımızın parçası olduğunun, özellikle ev hanımlarına ve tabii ki beyefendilere anlatılması yönüyle zaten bir değeri var. Bu duyarlılığın artması aslında bu israf ekonomisi dediğimiz bizi her yönüyle kuşatmış olan pradigmadan çıkmak ve daha tasarruflu, doğaya, dünyaya, çevremize saygılı yaşamak burada verilmeye çalışılan temel mesaj bu. Benzer çalışmalardan da temel farkı bu. Bu sene tabii çok yakın zamanda şehitlerimiz oldu. Ülkemizin ciddi mücadelelerle karşı karşıya kaldığı bir dönemde, tarih örtüşmüş oldu. Öyle olunca da TOGEM-DER yetkilileri sağ olsunlar bu sene gelirlerin İdlib'deki şehit ve gazilerimizin ailelerine bağışlanması kararını aldı. O da bu ayrıca anlam ve değer katmış oldu. Ben bütün TOGEM-DER yönetimine, burada gayret gösteren arkadaşlarıma ve katılımcılara teşekkür ediyorum."

20200307-2-41238217-52866248-web.jpg

"PASSATELLİ" YEMEĞİ YAPTI

Daha sonra Erdoğan, önlük giyerek ünlü şef Claudio Chinali ile mutfağa girdi. Mutfakta Erdoğan ile Chinali, sıfır atıksız malzemelerden üretilen "Passatelli" yemeği için kolları sıvadı.

Bilal Erdoğan, bu sırada daha önce bir süre yaşadığı İtalya'nın yemek kültürüne ilişkin de katılımcılarla bilgi paylaştı.

 

20200307-2-41238217-52866242-web.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar