Biden, Donald Trump'ın 'diyet kola düğmesini' kaldırdı

Biden, Donald Trump'ın 'diyet kola düğmesini' kaldırdı
Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın masasına yerleştirdiği 'diyet kola düğmesinin' ABD'nin yeni Başkanı Joe Biden tarafından kaldırıldığı görüldü.

Joe Biden'dan Trump'a bir şok daha

Siyaset yorumcusu Tom Newton'un Oval Ofis'e söyleyişe gitmesiyle, Donald Trump'ın masasında 'diyet kola düğmesi' olduğu ortaya çıkmış, Dunn söyleşi boyunca düğmenin ne işe yaradığının merak konusu olduğunu, ancak daha sonra Trump'ın bu düğmeye basmasıyla ofise elinde gümüş tepsi üzerinde diyet kola ile bir görevlinin girdiği anlaşılmıştı. 

Eski Beyaz Saray danışmanı Chris Sims de Trump düğmeye bastığı zaman odaya elinde tepsiyle bir çalışanın kola getirdiğini söylemişti.

Ancak dün yine Tom Newton, Biden'ın masasının üzerinde idari dosyaların arasında Trump'ın en sevdiği içeceği almak için bastığı küçük kırmızı düğmenin kaybolduğu bir fotoğraf paylaştı. 

Trump'ın günde yaklaşık 12 kutu diyet kola içtiği iddialar arasında yer almış, Biden'ın zaferini kabul etmeyen, Beyaz Saray'dan ayrılırken de yemin törenine katılmayan Trump'ın bu düğmeyle övündüğü, Financial Times muhabirine "Düğmeye bastığımda herkes biraz gerginleşiyor" ifadelerini kullandığı öne sürülmüştü. Düğmenin ne işe yaradığını bilmeyen konuklara Trump'ın daha önce bunun nükleer silahları çalıştırmaya yaradığını söyleyip, ardından diyet kolasının gelmesiyle kahkahalar attığı da söylenmişti. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar