Beşiktaş'tan transfer atağı: 3 isim devreye girdiler

Beşiktaş'tan transfer atağı: 3 isim devreye girdiler
Bu sezon özellikle gol yollarında zorlanan Beşiktaş, gelecek sezon öncesinde eksiklerini tamamlamak için golcü arayışına girdi. Siyah beyazlı ekibin transfer listesinde yer alan isimler arasında tanıdık futbolcular de yer alıyor. İşte Kartalın transfer gündemi...

BEŞİKTAŞ'TAN TRANSFER ATAĞI: HEDEFLERİNDE 3 İSİM VAR!

Beşiktaş''ta gündem transfer. Bu sezonu istediği şekilde geçiremeyen ekipte, yeni gelen hoca kadro yapılanmasına devam ediyor. Beşiktaş’ta bu sezon yaşanan gol krizi, GZT Giresunspor deplasmanında bir kez daha patlak verdi. Siyah-beyazlı takım özellikle ikinci yarısında üstün bir futbol oynadığı müsabakada yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince Avrupa yolunda çok kritik iki puan kaybetti. Hücumdaki verimsizlik ve beraberinde gelen başarısız sonuçlar yüzünden Sergen Yalçın ve Önder Karaveli ile yollarını ayırmak zorunda kalan Kartal’ın yeni sezona iki yıldız golcüyle başlamanın planlarını yaptığı belirlendi. 

Buna göre siyah-beyazlılar, beklentileri tam olarak karşılayamayan kiralık forvet Michy Batshuayi’nin yanı sıra yeni sözleşme konusunda yönetimle anlaşamayan Cyle Larin’le sezon sonu vedalaşacak.

BEŞİKTAŞ''A TANIDIK İSİM

Hücum hattına yapacağı transferlerde hata yapmak istemeyen kara kartalın gündeminde ise bir dönem Trabzonspor forması da giyen Sörloth var. Kartal’ın forvet transferindeki diğer hedefinin ise Adam Buksa olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlıların, ABD MLS’de New England forması giyen 25 yaşındaki Polonyalı golcünün peşinde olduğu belirlendi. İki yıl önce Pogon Szczecin’den 4.2 milyon euro karşılığında New England’a transfer olan 1.93 boyundaki solak oyuncunun sözleşmesi yıl sonunda bitecek. Beşiktaş’ın bu durumu pazarlıklarda fırsata çevirerek Buksa’yı kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

KANAT EKSİĞİNİ ONUNLA KAPATACAKLAR

Beşiktaş’ın transferdeki bir diğer hedefinin Championship ekibi Millwall’da forma giyen Jed Wallace olduğu ortaya çıktı. Sağ ve sol kanatta görev yapabilen 28 yaşındaki İngiliz oyuncunun sözleşmesi sezon sonu bitecek. Siyah-beyazlıların bu sezon 36 lig maçında 6 gol, 11 asiste imza atan yetenekli futbolcuyu uzun süredir takip ettiği ve transferi gerçekleştirmek için artık geri sayıma geçtiği iddia edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar