Beşiktaş'tan ayrılmak için araba istedi

Beşiktaş'tan ayrılmak için araba istedi
Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda kadrodan çıkarılan isimler arasında bulunan Lens, takımdan ayrılmak için araba istedi.

Siyah-beyazlılarda UEFA Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele edilecek olan sezon öncesinde takıma 12 yeni isim dahil edildi. Rachid Ghezzal, Umut Meraş, Mert Günok, Francisco Montero, Can Bozdoğan, Michy Batshuayi, Salih Uçan, Kenan Karaman, Mehmet Topal, Miralem Pjanic, Valentin Rosier ve Alex Teixeira ile sözleşme imzalandı.

14 AYRILIK

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen 14 isimle yollar ayrıldı. Vincent Aboubakar, Dorukhan Toköz, Alpay Çelebi, Kerem Kalafat, Erdoğan Kaya, Umut Nayir, Mertcan Açıkgöz, Kartal Kayra Yılmaz, Bilal Ceylan, Utku Yuvakuran, Abdullah Aydın, Tyler Boyd, Bernard Mensah ve Cenk Tosun ile vedalaşıldı.

LENS ARABA İSTEDİ

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda 3 futbolcu kadro dışı bırakıldı. Siyah-beyazlılarda kadroda düşünülmeyen Jeremain Lens, Douglas ve Adem Ljajic çalışmalarına bireysel olarak devam ediyor.

TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş'tan ayrılması beklenen Jeremain Lens, siyah-beyazlı yönetimle görüştü. Tecrübeli futbolcu takımdan ayrılmak için Beşiktaş'taki A takım futbolcularına verilen arabalardan talep etti.

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Jeremain Lens'e Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük talip oldu. İstanbul ekibi geçtiğimiz sezon kiraladağı tecrübeli ismin bonservisini almak isterken; anlaşma sağlanamadı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar