Beşiktaş'ta patlama: Yaralılar var!

Beşiktaş'ta patlama: Yaralılar var!
Bebek'te Cevdetpaşa Caddesi üzerinde rögar kapağında yapılan çalışma esnasında patlama medyana geldi. Patlamanın elektrik kablolarından çıktığı öğrenilirken, yaralanan 2 işçiden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta patlama: Yaralılar var!

Beşiktaş Bebek'te Cevdetpaşa Caddesi üzerinde rögar kapağı açılarak yapılan çalışma sırasında patlama meydana geldi. Patlamayı görenler durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlama sırasında yaralanan 2 işçiden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ağır şekilde yaralanan işçi, ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, patlamanın yaşandığı noktada incelemelerde bulundu. 

"KAÇIN DİYE BAĞIRDIM"

Patlamayı gören Gökhan Kahraman, "Bizim bankada işimiz vardı. Annemi babamı indirdiğim sırada birden patlamaya başladı. Etrafa alevler saçıldı. Anne ve babama arabanın içinden 'kaçın' diye bağırdım.

Ama adamı gördüğümüzde alev almış bir şekilde yanıyordu. Hemen koştular adamı yangın söndürme tüpüyle söndürdüler. Adamcağız alev alev yanıyordu. Ancak yangın tüpüyle söndürebildiler" dedi. Kahraman anne ve babasının patlamadan son anda kurtulduğunu da ifade etti.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar