Beşiktaş’ta flaş Utku Yuvakuran hamlesi

Beşiktaş’ta flaş Utku Yuvakuran hamlesi
Beşiktaş’ın Trabzonspor ile berabere kaldığı maçta üst üste hatalar yapan Loris Karius’un performansı siyah beyazlı takımı yeni arayışlara yönlendirdi.

Beşiktaş'ta Karius kararı

Süper Lig’in 23’ncü haftasında Vodafone Park’ta karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Trabzonspor, 2-2 berabere kaldı. Mücadeleye Beşiktaş kalecisi Loris Karius’un hataları damga vurdu. Mücadelenin ardından başta Beşiktaş taraftarları olmak üzere çok sayıda yorumcu Karius’u eleştiren paylaşımlarda bulundu. Alman kalecinin kötü performansının teknik heyette de hareketlilik yarattığı ortaya çıktı.

5b8866fb66a97c408fba6cef.jpg

YUVAKURAN HAMLESİ GELEBİLİR

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve teknik heyetin de Karius’un performansından memnun olmadığı ve ilerleyen maçlarda 22 yaşındaki genç kaleci Utku Yuvakuran’a şans verebilecekleri öğrenildi. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Semih Yuvakuran’ın oğlu olan Utku Yuvakuran 3 sezondan bu yana siyah beyazlı ekibin kadrosunda yer alıyor. Genç futbolcunun gelecek vaat ettiği belirtiliyor.

4 MAÇTA OYNADI

Bu sezon Süper Lig’de oynadığı 4 mücadelede 360 dakika şans bulan Utku Yuvakuran’ın, Karius’un kötü performansının ardından ilerleyen haftalarda daha fazla süre alabileceği aktarıldı. Genç kaleci, oynadığı 4 maçta kalesinde 9 gol görmüştü. Diğer yandan siyah beyazlı yönetimin Karius konusunda kesin karar aldığı ve Alman eldiven ile sezon sonu yolların ayrılacağı kaydedildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar