Beşiktaşlı Nkoudou: İki gündür gözlerime uyku girmiyor

Beşiktaşlı Nkoudou: İki gündür gözlerime uyku girmiyor
Takımının antrenmanı öncesi açıklamalarda bulunan Beşiktaşlı Nkoudou, 2 günden bu yana uyuyamadığını itiraf etti.

Beşiktaş, 2-2 biten Trabzonspor mücadelesinin ardından gelecek haftanın çalışmalarına başladı. İdman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kamerun asıllı Fransız futbolcu Nkoudou, hem takımın durumu hem de maç hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

"İYİ SAVUNMA YAPAMIYORUZ" 

Takım olarak iyi savunma yapamadıklarını belirten Nkoudou, "Maç kazanmak için gol atmalısınız. Gol atarken de iyi bir takım savunması yapmak zorundasınız. İyi takım savunması yapmadığınız ve her maçta gol yediğiniz zaman geriye düşen ve kovalamak zorunda kalan takım oluyorsunuz. Bu mental olarak ve fiziksel olarak yorucu olabiliyor, bu çok önemli. Oyunun üçüncü bölgesinde de yakaladığınız fırsatları gole çevirmeniz gerekiyor. Özellikle takım savunması anlamında daha sağlam olmalıyız ki, bu pozisyona düşmeyelim" dedi.  

"SERGEN HOCA İLE ABDULLAH HOCA FARKLI" 

Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı ikilisine de değinen Nkoudou, "irlikte oynama anlamında, saha içinde birlikteliği gösterme anlamında takım olarak daha doğru işler yapıyoruz. Sergen hoca ile Abdullah hocanın oyun vizyonu daha farklı. Sergen hoca, Beşiktaş için yaşayan bir efsane. Bunu hepimiz biliyoruz. Farklı bir oyun aklı ve zekası var. Bu seviyede oynamanın he olduğunu, bu seviyedeki oyuncu grubundan nelerin beklendiğini çok iyi biliyor ve bize de bu doğrultuda tavsiyeler veriyor" ifadelerini kullandı. Nkoudou, Trabzonspor maçındaki beraberliğin ardından uyuyamadığını da sözlerine ekledi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar