Beşiktaş'ın kalecisi Karius'tan taraftara olay cevap

Beşiktaş'ın kalecisi Karius'tan taraftara olay cevap
Beşiktaş'ta tartışılan isimlerin başında gelen Loris Karius'un, 'Beşiktaş'tan git diyen' taraftara verdiği yanıt olay oldu.

Beşiktaş'ın son oynadığı Trabzonspor maçında yaptığı hatalar nedeniyle eleştirilerin odağı olan Loris Karius'un, kendisine mesaj atan taraftara verdiği yanıt olay oldu. 

İngiliz ekibi Liverpool’dan kiralık olarak kadroya katılan Loris Karius, deyim yerindeyse ‘yaptığı hatalar’ büyük bir kaleci görüntüsü ortaya koyamadı. 

LİVERPOOL TARAFTARI DA TEPKİLİ 

Alman eldiven ile ilgili teknik direktör Sergen Yalçın da net kararını vermiş durumda. Beşiktaş, Karius’u kadroda tutmayı kesinlikle düşünmüyor.  İngiliz basını da Loris Karius’un Liverpool’a dönme ihtimalinin olmadığını ve Ada ekibinin taraftarlarının ciddi tepkiler gösterdiğini gündeme taşıdı.

TARAFTARA AĞIR MESAJ 

Diğer yandan sosyal medya hesabını da aktif kullanan 26 yaşındaki kaleci, çeşitli mesajlar alıyor. Ajansspor'da yer alan bilgiye göre, Alman eldivenin bu mesajlara hakaret içerikli cevaplar verdiği belirtildi. 

Alman eldivenin, kötü bir İngilizce ile kendisinin Beşiktaş’tan ayrılmasını isteyen bir taraftara, ”Önce okula gidip, İngilizce öğrenmelisin” dediği öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar