Beşiktaş'a tek kuruş vermeyen Fikret Orman bakın Yunan adalarında ne kadar harcadı

Beşiktaş'a tek kuruş vermeyen Fikret Orman bakın Yunan adalarında ne kadar harcadı
Beşiktaş’ın ‘Bırakmam Seni’ kampanyasına destekte bulunmayan olmayan Fikret Orman, bonkörlüğünü Marmaris’te gösterdi.

Eski başkan, geçtiğimiz gün aşkı Tuğba Coşkun ve 7 kişiyle gittiği mekanda gelen 75 bin TL’lik hesabı kartla tek çekimde ödedi!

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre borçları nedeniyle zor günler geçiren Beşiktaş Kulübü, "Bırakmam Seni" diyerek bir yardım kampanyası düzenledi. İş adamlarından bağış yapmalarını isteyen kulüp yöneticileri, önceki akşam 80 milyon TL topladı. 

Beşiktaş'ın borçlanmasında büyük pay sahibi olan eski başkan Fikret Orman ise kayıplara karıştı. Kampanyaya tek kuruş destek vermeyen ünlü iş adamının, parasını nerede ve nasıl harcadığı ise gün yüzüne çıktı...

Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Tuğba Coşkun'un da olduğu 8 kişilik bir ekiple D-Maris içerisindeki Manos isimli Yunan tavernasına gitti.

Geç saatlere kadar yeyip içen grup, geleneğe uyarak onlarca tabak kırdı. Kırılan tabaklar da adisyona dahil edilince gece sonu gelen hesap 75 bin TL'ye çıktı. Yanında aşkı olan Fikret Orman, kimsenin elini cebine attırmadı ve 75 bin TL'lik hesabı kredi kartıyla tek çekimde ödedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar