Beşiktaş yönetiminden Abdullah Avcı'ya şok

Beşiktaş yönetiminden Abdullah Avcı'ya şok
Beşiktaş yönetiminden bazı isimlerin, takımın kötü gidişi nedeniyle transfer yapılmasını istemediği ve gelecek sezona odaklanması yönünde görüş bildirdiği öğrenildi.

Beşiktaş yönetiminden 'Avcı'lı şok karar!

Takımın kötü futbol oynamasının yanı sıra gol yeme problemini bir türlü çözemeyen Beşiktaş’ta transfer tahtasının kapandığı öğrenilirken, yönetimden bazı isimlerin ‘Bu sezon şampiyonluğu unutup gelecek sezonun kadrosunu yapmamız lazım, şimdi transfer yapsak bile çok büyük değişiklikler olmayacak maddi olarak zaten krizdeyiz, boşuna para harcamayalım’ yorumunda bulundukları, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin ise bu yorumları onayladığı bildirildi.

YENİ TRANSFERLERDEN UMUT YOK

Kalecisinden forvetine kadar yeniden değişime gitmeye hazırlanan Beşiktaş’ta dün yenen 2.golden sonra Abdullah Avcı’nın ‘Ben böyle bir takım görmedim’ tepkisi dikkatlerden kaçmazken, 3-2 kaybedilen maçın ardından tribünlerin tecrübeli teknik adamı istifaya davet etmesi ise Avcı üzerinde büyük bir baskı oluşturdu. Transfer döneminde Fikret Orman’la birlikte hareket eden deneyimli çalıştırıcının Boyd, Diaby, Rebocho, Ruiz, Douglas gibi isimlerden henüz randıman alamaması ise camiada ayrıca tepki topluyor.  

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar