Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın: Üretemiyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın: Üretemiyoruz
Takımının 1-0 kaybettiği Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, pozisyon üretmekte zorlandıklarını söyledi.

Sergen Yalçın'dan itiraf!

Başakşehir ile Beşiktaş, Türkiye Süper Ligi'nin 22'nci haftasında karşı karşıya geldi. 1-0 Başakşehir'in üstünlüğü ile biten mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımı ile ilgili tespitlerde bulundu. Yalçın, "Üzgünüz, kaybetmeyi düşünmüyorduk, istemiyorduk. Oyunun geneline bakarsak, çok da kaybedecek bir oyun oynamadık. Üretme konusunda çok büyük problem yaşıyoruz. 30 orta yaptık, 1 kafa vurmadık. Şanssız bir gündü, bir de hiçbir şey yapmayan takıma kaybettik" dedi. 

"ONLARA DAHA FAZLA İŞ DÜŞÜYOR" 

Ön tarafta görev alan oyuncularla ilgili konuşan Yalçın, "Ön tarafta bazı oyuncuların daha fazla sorumluluk alması lazım. Sezon başından beri gidişat iniş çıkışlı. Bir türlü oyun oturtamıyoruz. Önümüzdeki haftalarda bunu çözeceğiz" diye konuştu. 

"BU MAĞLUBİYET BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ" 

Beşiktaş Teknik Patronu Yalçın, şöyle konuştu: Zor maçları kazanmamız gerekiyor. Hedefimiz belli, bu mağlubiyet bir şeyi değiştirmeyecek. Topla oynama bizde, rakibe oyunu kabul ettiriyoruz ama sonuç yok. Daha iyi olmalıyız, gol atmalıyız. Şu anda hedef koymak zor. 7. sıradayız ve önümüzde 6 takım var. Ne kadar yaklaşırız, nerede bitiririz bilemiyoruz. Biz elimizden geleni yapacağız. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar