Beşiktaş genel kurulunda arbede...

Beşiktaş genel kurulunda arbede...
Beşiktaş'ta 2021 yılı olağan ve idari mali genel kurulunda Genel kurul üyesi Berk Tunca'nın konuşmasını yaptığı sırada salonda gerginlik yaşandı.
Tokat atmaya ve karşılıklı hakarete varan kavgalar uzun süre yatışmadı. BJK Kongre ve Divan kurul üyesi Nurten Gözoğlu''nun araya girerek öfkeli üyeleri sakinleştirmeye çalıştığı görülürken, küfürler sırasında üyelerin ağzını eliyle kapatmaya çalışması da dikkat çekti.
 
Berk Tunca''nın konuşmasını yaptığı sırada genel kurul üyesi Özer Özçetin, Tunca''ya tepki gösterdi. Özçetin''in tepkisinin ardından salonda bulunan üyeler arasında sözlü tartışmalar yaşandı ve taraflar birbirlerinin üstüne yürüdü. Tunca''nın konuşmasının bitmesinin ardından kürsüden indiği sırada, bu kez arbede çıktı.
 

 
GÜVENLİK GÜÇLERİ ARAYA GİRDİ
 
Taraflar birbirlerine fiziki müdahalelerde bulunurken, güvenlik güçleri araya girdi. Divan başkanı Uluç Gürkan, genel kurula 10 dakika ara verirken, olayların yaşandığı noktaya gelerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı.
 

 
Öte yandan kulüpte görev alan bir çalışan da konuşmacı Berk Tunca''nın üstüne yürüdü. Ayrıca Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri de kendilerine ayrılan yere geçerken, Berk Tunca''ya tepki gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar