Beşiktaş-Galatasaray maçının detayları...

Beşiktaş-Galatasaray maçının detayları...
Beşiktaş, Galatasaray derbisiyle birlikte yeniden kanatlanmak istiyor. Ligde 3 maç peş peşe galibiyet alan sarı-kırmızılılar, seriyi sürdürmek istiyor. Moskova’dan da zaferle dönen Galatasaray'da moraller son derece yüksek. Fatih Terim ve öğrencileri, müthiş seriyi Vodafone Park’ta sürdürmeye kararlı... Peki, Beşiktaş - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bir tarafta kadrosunda Pjanic, Alex Teixeira, Batshuayi gibi yıldızları bulunduran Sergen Yalçın'lı Beşiktaş ... Diğer tarafta Avrupa Ligi'nde fırtınalar estiren ve grubunda liderliğe yükselen Fatih Terim'li Galatasaray ... İki Süper Lig devi 10. hafta mücadelesinde derbi maçta Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. 17 puanı bulunan iki takımda bu dev maçı kazanarak zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Beşiktaş - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam saat 20.00'de Vodafone Park'ta oynanacak mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş - Galatasaray muhtemel 11'ler...

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Necip, Umut (Rıdvan), Josef, Pjanic, Ghezzal, Alex, Larin, Batshuayi

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Kerem, Morutan, Mohamed

Beşiktaş'ta iki sakat var!

Beşiktaş'ın kamp kadrosunda N'Sakala, Gökhan Töre, Atiba, N'Koudou ve Mehmet Topal yer almıyor. Atiba ve Nkoudou'nun ise sakatlıkları devam ediyor.

Galatasaray'da Marcao ve Boey dönüyor

Sarı-Kırmızılı takımda ise bu maç öncesinde Arda Turan dışında eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Sekiz maçlık cezasını tamamlayan Marcao ve sakatlığı geçen Boey Beşiktaş maçında Fatih Terim'in forma vermesi durumunda oynayabilecek.

Beşiktaş sahasında kaybetmiyor

Beşiktaş bu sezon sahasında çıktığı beş maçta dörtd galibiyet ve bir beraberlik aldı. Süper Lig'de ise Siyah-beyazlı takım 9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 17 puan topladı. Beşiktaş 17 puanla 4. sırada bulunuyor.

Derbinin hakemleri

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde Fırat Aydınus düdük çalacak. Zorlu mücadelenin VAR hakemi ise Mete Kalkavan oldu.

AVAR'da Erkan Özdamar ve Ceyhun Sesigüzel ikilisi görev yapacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar