Beşiktaş - Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş - Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yer alan temsilcimiz Beşiktaş, Almanya'nın Borussia Dortmund takımıyla bu akşam karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş Dortmund maçı, ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Beşiktaş Dortmund maçının detayları...

Beşiktaş - Dortmund  maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda temsilcimiz Beşiktaş Alman devi Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'ta oynanacak olan mücadele için heyecan dorukta.

BEŞİKTAŞ-BORUSSIA DORTMUND MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş-Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi maçı 15 Eylül Çarşamba akşamı saat 19:45'te başlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak olan mücadele Exxen platformu üzerinden yayınlanacak.

2 OYUNCUNUN SAKATLIĞI CAN SIKIYOR

Süper Lig'in 4. haftasında Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup eden Beşiktaş'ta maçta sakatlanan Domagoj Vida ve Alex Teixeira, Borussia Dortmund maçında forma giyemeyecek olması futbolseverlerin canını sıkıyor.

 BEŞİKTAŞ BORISSIA DORTMUND MAÇINA İSPANYOL HAKEM

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Almanya'nın Borussia Dortmund takımıyla yapacağı karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Maçta, Pau Cebrian Devis ve Roberto del Palomar yardımcı hakem olarak görev alırken, dördüncü hakem ise Javier Alberola Rojas olacak.

SERGEN YALÇIN'DAN FUTBOLCULARINA 7 UYARI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Borussia Dortmund karşısında nasıl oynamaları gerektiğini takımına 7 maddede anlattı.

Yarın siyah beyazlı takımın taraftar desteği ile önemli bir mücadeleye çıkacağına dikkat çeken 49 yaşındaki teknik adam futbolcularına şu uyarıları yaptı:
1- Çok hızlı oynuyorlar, tempoyu onların belirlemesine izin vermemeliyiz.2- Rakibe fazla yüklenmemek gerek, kaptıracağımız toplar pahalıya patlayabilir.

3- Top merkezli oynuyorlar, topun olduğu yere baskı yapıyorlar... Kayıplara dikkat etmeliyiz.

4- Hızlı ve dinamik hücumcularına karşı defans ve sağ, sol kanatlarımızda kesinlikle hata yapmamalıyız.

5- Josef de Souza, Pjanic veya Atiba. Hangisi forma giyerse yapacağımız ataklarda akıllı oynamalı.6- Dortmund futbolcularla birlikte top oynamalıyız. Fizik ve taktik üstünlükleri var, önlemeliyiz. Ve bu üstünlüğü kırmalıyız.

7- Dortmund, Leverkusen deplasmanında yüksek tempolu zorlu bir maç oynadı. Bu durumu avantaja çevirmeliyiz.

20'ŞER BİN EURO PRİM

Siyah beyazlılarda oyunculara tüm primlerinin ödenmesinin ardından Şampiyonlar Ligi için yönetim özel bir prim sistemi belirlendi. Her galibiyette 2.8 milyon euro kazanacak olan Kartal’da bu paranın 20’şer bin euro’su takıma dağılacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar