Paşa adım adım yuvaya

Paşa adım adım yuvaya
Beşiktaş yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürürken, Cenk Tosun'u yeninden kadrosuna dahil etmek için kolları sıvadı. Siyah beyazlı kulüp, 31 yaşındaki milli oyuncu ile anlaşma aşamasına geldi.

Ve Tosun Paşa tekrar Kartal oluyor.... Transferde önceliği forvet pozisyonuna veren Beşiktaş, eski yıldızı Cenk Tosun ile anlaşmak üzere...  Siyah beyazlılar, Cenk''i yeniden kadrosuna katarak, Gedson Fernandes ve Saiss''in ardından üçüncü transferini gerçekleştirmek istiyor.

Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmasında Gedson''un ardından Romain Saiss ile anlaşma sağladı. Kamp tarihi yaklaşırken, yönetimin üzerindeki transfer stresi artmaya başladı. Kartal, ikinci transferini seçerek stres yükünü hafifletme çabasında. 

Tosun Paşa ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, transferi gelecek hafta resmiyete dökmeyi planlıyor.

2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Siyah beyazlılar, serbest durumda olan 31 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağını ve aynı zamanda bonservis bedeli ödemeyeceğini açıkladı. 

2014-2015 sezonunda Beşiktaş''ın Gaziantepspor''dan kadrosuna kattığı Cenk Tosun, 2018 Ocak ayında 22 milyon Euro bonservis bedeli ile Everton''a transfer oldu. (NTV Spor)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar