Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay yaratacak Şenol Güneş açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay yaratacak Şenol Güneş açıklaması
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi yeni transferlerin tanıtım toplantısında konuştu. Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş hakkında "Keşke Şenol hoca keşke Beşiktaş'tan gitmeseydi. Bunu acı acı itiraf ediyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündemi değerlendirdi.

Vodafone Park'ta yeni transferlerin tanıtım toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çebi, önemli açıklamalarda bulundu.

İNKAR ETMİYORUM 

Ekonomik sıkıntıları inkar etmediklerini belirten Çebi, "Kiralama konusunda sadece bir futbolcuya 200-300 bin avro verdik. Transferde kimseye bonservis bedeli ödemedik. Çok tasarruflu bir transfer dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim." dedi.

TRANSFERLER 

Transferlerde çok çabuk eleştirilerin başladığına dikkati çeken Çebi, "Yapılmayan transferler eleştirildi, arkasında kimlerin olduğu malumdur. Baskı altında hissetmeden, Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda, hocamızın ve izleme ekibin içinde olduğu bir süreçte transferleri yaptık. Başarılı bir transfer dönemi geçirdik. Teknik anlamda da başarılı olduğumuzu göreceksiniz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın geleceğini iyi bir şekilde planlamaya çalıştıklarını vurgulayan Çebi, "Beşer yıllık sözleşmeleriyle, menajerlik ücretiyle 500 milyon lirayı bulan ücretleriyle 2-3 futbolcuyu takımda görebilirsiniz. Biz bu futbolculardan yararlanmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Çebi, bir santrfor eksik aldıklarını ve bu açıklarını da ocak ayında tamamlamak istediklerini dile getirdi.

NAZIM SANGARE 

Antalyaspor'dan Nazım Sangare'yi transfer etmek için görüşmeler yaptıklarını belirten Çebi, "Karşımıza konulan, sunulan rakamların doğru fiyatlar olmadığını anladığımızda, transferden vazgeçtik." değerlendirmesinde bulundu.

"ŞENOL HOCA KEŞKE GİTMESEYDİ"

Başkan Çebi, takımın eski teknik direktörlerinden Şenol Güneş'in milli takımda başarılı bir şekilde yoluna devam ettiğini belirterek, "Şenol hoca keşke Beşiktaş'tan gitmeseydi. Bunu acı acı itiraf ediyorum. Ama gitmesi için çok uğraştılar. Gitmek istemediği halde aşırı baskılar sonucunda Beşiktaş'ımızdan ayrılmıştır. Milli takımımızı ayakta tutuyor, güneşli günlere hazırlıyor." şeklinde görüş belirtti.

Çebi, geçen sezon yollarını ayırdıkları teknik direktör Abdullah Avcı ile görüşmelerin sürdüğünü ve çözüm bulmak için çabaladıklarını dile getirdi.

Avcı'nın 3 yıllık bir kontratının bulunduğunu hatırlatan Çebi, "Bu kontratta yazılı olan vecibeler var. Abdullah hocamıza ayrıldığı günden itibaren ödeme yapmadık, uzlaşmaya çalışıyoruz. Araya dostlar, hatırlı insanlar girdi. Avukatının yaptığı açıklama manidardır. Bu talepler Avcı'dan gelirse değerlendirebilirim ama avukatını muhatap almak istemiyorum. Avcı, açıklama yapabilecek kadar yürekli ve güçlüdür. Hocayla görüşmeleri yaptığımda maalesef, 'Ben para konularını sizinle konuşmak istemiyorum, avukatımla görüşün.' demiştir. Haklarından vazgeçtiğini de duymadım." diye konuştu.

SERGEN YALÇIN

Teknik direktör Sergen Yalçın ile sözleşmeyi uzatıp uzatmayacakları yönündeki soruya Çebi, şu yanıtı verdi:

"Beşiktaş'ın önem verdiği ve geçen sene de başarısını ispat etmiş hocamız var. Yönetime gelirken takımı 13. sıradan 3. sıraya getirdi. Sergen hoca bizim için kıymetlidir. Sözleşmeyi uzatmak istediğinde biz her zaman hazırız. Yeter ki talebi olsun. Hocamız şampiyonluğa odaklanmış. Her zaman kalacağını biliyor, biz de o cesareti kendisine verdik."


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar