Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi şampiyonluk kutlamaları için tarih verdi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi şampiyonluk kutlamaları için tarih verdi
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi tam kapanma yüzünden büyük bir coşkuyla kutlanamayan şampiyonluk eğlenceleriyle ilgili açıklamada bulundu.

Çebi, izin verilmesi halinde şampiyonluk kutlamaları yapmak istediklerini açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararına göre hareket edilecek kutlamalar için ise 19 Mayıs tarihini işaret edildi.

Süper Lig'de Göztepe'yi 2-1 mağlup eden Beşiktaş, sezonu şampiyon olarak tamamladı. Maç sonrası başkan Ahmet Nur Çebi, şampiyonluk kutlamaları için tarih verdi.

"KAZANMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Başkan Çebi, "Hedefimiz, 19 Mayıs, saat 19.03'te şampiyonluk kutlamasını yapmak. Zor bir sezondu. Pandemi vardı, kupa vardı, 40 maç vardı. Öncelikle Allah yardım etti. Oyuncuların mücadelesiyle, Sergen Hoca ile, teknik kadro ile, çalışanlarımızla şampiyonluğu hak ettik. Kazanmaya devam etmek istiyoruz" dedi.

"HEP ZOR ŞEYLER VARDI"

Konuşacak halim yok. Çok mutluyum. Çok zor bir sezondu. Pandemi, 40 maç, kupa, hep zor şeyler vardı. Allah yardım etti. Çocuklarımın mücadelesiyle, Sergen Hoca, teknik kadronun emekleriyle burada böyle şampiyon olduk.

"ALIŞTIK ARTIK"

Bu bir başlangıç. Yola devam, devam edeceğiz. Alıştık artık.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar