Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Abdullah Avcı da istekli değildi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Abdullah Avcı da istekli değildi
Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yollarını ayırdıkları teknik direktör Abdullah Avcı'nın takımda kalmaya istekli olmadığını söyledi.

Başkan Çebi'den Avcı itirafı

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı'nın ayrılığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre, Çebi, “Saha sonuçları son 1-2 aydır camiamızı üzecek şekilde gelişiyordu. Bununla ilgili ne yapabiliriz diye konuşma ihtiyacı duydum. Ama bu görüşmenin sonunda anladığım kadarıyla hoca da kalmaya çok istekli değildi. Yorgun olduğunu gördüm. Sorunları konuşmak için girdik bambaşka bir sonuçla çıktık” dedi. 

"FİKRET ORMAN YALAN SÖYLEDİ" 

Beşiktaş Kulübü Eski Başkanı Fikret Orman'ın açıklamaları hakkında da konuşan Çebi, “O programda yaptığı açıklamalar son derece irrite edici ve doğru değildi. Söylediklerinde bir tek doğru vardı, o da benim adım; Ahmet Nur Çebi. Onun dışında baştan aşağı hepsi yalan. Ona divan kurulu toplantısında cevap vereceğim. Umarım oraya gelir de gözlerinin içine bakarak cevap veririm” diye konuştu. Çebi ayrıca Orman’ın, “Biz yönetimde iken nasıl para bulduysak o da bulacak” sözüne de, “Madem öyle, kendi dönemindeki paraları ödeseydi. Eylülde UEFA’ya verilmesi gereken gereken borçsuzluk kağıdını niye ekime erteledi? Biz geçmiş 4 ayın borcunu temizledik” ifadelerini kullandı.  

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar