Beşiktaş-Antalyaspor maçı 1-1 bitti

Beşiktaş-Antalyaspor maçı 1-1 bitti
Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Antalyaspor'la 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş-Antalyaspor maçı bitti

Beşiktaş Süper Lig’in 2. Haftasında oynadığı Antalyaspor maçında büyük bir şok yaşadı. Siyah beyazlılar, uzun süre önde götürdüğü maçta 85. Dakiada 18 yaşındaki Gökdeniz’in attığı golle 1 puana razı oldu.

Süper Lig’in 2. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Antalyaspor’u ağırlıyor. Süper Lig’in 2. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Antalyaspor’u ağırlıyor. Beşiktaş, 32. dakikada Larin'in golüyle 1-0 öne geçti. Maçta ilk yarı Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇ BAŞLADI

Maçtaki ilk tehlike Beşiktaş'tan geldi. Maçın 8. dakikasında  Boyd sol kanattan bir kez daha sıfıra inip topu bu kez arka direğe doğru havalandırdı. Gerilerden gelen Dorukhan'ın kafa vuruşu yandan auta gitti.

Maçtaki ilk tehlike Beşiktaş'tan geldi. Maçın 8. dakikasında  Boyd sol kanattan bir kez daha sıfıra inip topu bu kez arka direğe doğru havalandırdı. 

Gerilerden gelen Dorukhan'ın kafa vuruşu yandan auta gitti.

Maçta 10 dakika geride kalırken Beşiktaş oyunu Antalyaspor yarı sahasına yığmayı başardı.

 11. dakikada Mensah'ın pasıyla topla buluşan Boyd'un şutu savunmadan döndü.

15. dakikada Sol kanattan Hakan Özmert'in kullandığı köşe vuruşunda kaleci Ersin çıkıp topu kontrol etti.

Beşiktaş, topu kanatlara indirip etkili olmaya çalışırken, 20. dakikada N'Sakala sol kanattan sıfıra inip ortasını yaptı. Larin, kafa vurmak isterken Eren'e faul yaptı.

25. dakikada Mensah'ın sağ kanattan ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta uzak direğe doğru süzülen topa Welinton yükseldi ama savunma topu uzaklaştırdı. Seken topla buluşan Hasic'in vuruşu yandan auta gitti.

27. dakikada Antalyaspor kaleye yakın bir yerden sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Hakan topu direkt kaleyi gönderirken, kaleci ersin üzerine gelen topu rahatça kontrol etti.  

İlk 10 dakikadan sonra  kontrolü eline alan Beşiktaş oyunu rakip yarı alanda oynamayı sürüdürüyor. Ancak kapanan Antalyaspor savunması karşısında etkili olmakta zorlanıyorlar.

Beşiktaş aradığı golü 32. dakikada buldu. Atiba'nın harika pasıyla sağ kanatta topla buluşan Necip topu kafayla arka direğe aşırttı. Bomboş durumda olan Larin kafayı vurdu ve topu filelere gönderdi.

Golden 3 dakika sonra ise siyah beyazlılar 2. gole çok yaklaştı. Hasic'in pasıyla penaltı noktası üzerinde topla buluşan Larin, zor pozisyonda iyi bir vuruş yaptı. Kaleci Boffin topu güçlükle çeldi. Seken topu mensah tamamlamak istedi ama ofsayt pozisyonunda yakalandı.

41. dakikada Nuri Şahin'in ceza sahasına doğru havalandırdığı top savunmadan sekti. Boşta kalan topa Amilton hareketlendi ama Ersin kalesini zamanında terkedip tehlikeyi önledi.İlk yarı Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Beşiktaş ikinci yarının ilk dakikalarında ön alanda baskı yaparak Antalyaspor'un topla çıkmasına izin vermemeye çalışıyor.

49. dakikada Welinton derin bir topla Larin'İ savunma arkasına kaçırmak istedi. Top kaleci Boffin'de kaldı.

Dakikalar 58'i gösterdiğinde Antalyaspor gol şansını kaçırdı. Sol kanattan Eren'in ortasında N'Sakala'dan seken topa ceza sahası içinde Bünyamin gelişine bir vuruş yaptı. Top kaleci Ersin'de kaldı.

59. dakikada sol kanattan Mensah'ın arka direğe doğru kullandığı köşe vuruşunda Vida kafayı vurdu. Yerde seken top üstten auta gitti.Maçta son bölümlere girilirken oyunda tempo düştü.

Maçın 75. dakikasında Beşiktaş mutlak bir golü kaçırdı. Ersin'in uzun kullandığı aut atışında Larin'in aşırttığı topa Boyd hareketlendi. ABD'li oyuncu topu geriye çıkarttı. Larin uygun durumda vuruşunu yaptı. Savunmadan da seken top yandan dışarıya gitti. 

Ersin'in uzun kullandığı aut atışında Larin'in aşırttığı topa Boyd hareketlendi. ABD'li oyuncu topu geriye çıkarttı. Larin uygun durumda vuruşunu yaptı. Savunmadan da seken top yandan dışarıya gitti.

83. dakikada Beşiktaş mutlak golü kaçırdı. Mensah'ın ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta Vida, uygun durumda kafayı vurdu ama çerçeveyi bulamadı.

85. dakikada ise Antalyaspor beraberliği yakaladı. Sağ kanattan hızlı kullanılan taç atışı sonrasında gelişen Antalyaspor atağında savunmanın arkasına sarkan Gökdeniz Bayrakdar, kaleci ile karşı karişıya pozisyonda topu ağlara gönderdi.

88. dakikada Ljajic'İn kullandığı köşe vuruşunda savunmadan seken top yeniden Ljajic'e geldi. Ljajic'in ortasında Atiba'nın ön direkte yaptığı kafa vuruşu savunmadan sekip dışarıya gitti. 

Süper Lig’in 2. haftasında Beşiktaş, kendi evinde Antalyaspor’u ağırlıyor. Ligin açılış haftasında deplasmanda Trabzonspor’u 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, üst üste 2. Galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor.

Antalyaspor'da dün yapılan korona testlerinde önce çok sayıda isimde virüs tespit edilmiş, sonrasında yapılan ikinci testte ise bir futbolcu ve teknik ekipten bir kişide korona çıktığı açıklanmıştı.

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş kendi evinde Antalyaspor'u ağırlayacak. Maçta sahada olacak 11'ler belli oldu.

BEŞİKTAŞ VE ANTALYASPOR'UN 11'LERİ

Beşiktaş: Ersin, Necip, Welinton, Vida, N'Sakala, Dorukhan, Atiba, Mensah, Boyd, Hasic, Larin

Antalyaspor: Boffin, Eren, Doğukan, Nuri, Kudriashov, Fredy, Jahovic, Amilton, Bünyamin, Hakan, Veysel 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar