Berkay'ın kolyesinin fiyatı dudak uçuklattı

Berkay'ın kolyesinin fiyatı dudak uçuklattı
Harbiye'de vereceği konser öncesinde Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı Berkay'ın taktığı altın kolyenin 300 bin TL olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Berkay, "Beğendim aldım, takıyorsam hak etmişimdir" dedi.

Berkay'ın kolyesinin fiyatı dudak uçuklattı

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, önceki gün Nişantaşı'nda kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet etti. Son günlerde hakkında çıkan haberlerle ilgili konuşan Berkay'ın taktığı altın kolyenin değeri ise dudak uçuklattı.

"TAKIYORSAM ONU HAK ETMİŞİMDİR"

Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Berkay, taktığı kolyesinin sorulmasına sinirlenerek "Artık giydiklerimle, kullandıklarımla gündeme gelmek istemiyorum. Beğendim aldım abi! Ben 16 yaşından beri kendi paramı kazanıyorum. Tezgahtarlık da yaptım, gazete de sattım. Bugün bir şey giyiniyor, takıyorsam bilin ki onu hak etmişimdir" ifadelerini kullandı.

Ardından yardımcısı aracılığıyla kolyenin fiyatının 37 bin Euro (yaklaşık 300 bin lira) olduğunu açıkladı.

ALİ SUNAL İLE TARTIŞTILAR MI?

Öte yandan bir otelde ses çıkardıkları için oyuncu Ali Sunal ile tartıştıkları iddia edilen Berkay, "Öyle bir şey olmadı. Ali zaten gereken açıklamayı yaptı. Hatta Ali Sunal bana, 'Senin olduğunu bilseydim 1 saat önceden gelip size eşlik ederdik' dedi" açıklamasında bulundu.

Berkay Şahin'in yazlık bir otelde orkestrası ile şarkı söylerken ailesi ile uyumaya çalışan Ali Sunal'in gürültüden rahatsız olup Berkay ile tartıştığı yönündeki haberler basına yansımıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar