Berkay Şahin ile Caner Erkin yıllar sonra karşı karşıya geldiler!

Berkay Şahin ile Caner Erkin yıllar sonra karşı karşıya geldiler!
Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin önceki akşam bir tiyatro oyununda eski eşi Asena Atalay’la 2013’te kaçamak yaptığı iddia edilen Berkay ile pişti oldu.

Önceki akşam perdelerini açan "Aşk Geçmişim" oyunu, yılın piştisine sahne oldu.

Uniq Hall'deki prömiyerde Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve eşi Şükran Ovalı, karşılarında popçu Berkay ile eşi Özlem Ada Şahin'i görünce buz kesti.

Erkin'le 6 yıllık evliliği 2016'da biten Asena Atalay'ın 2013'te Berkay'la Akmerkez'deki bebek odasında kaçamak yaptığı iddiası o dönem gündeme bomba gibi düşmüştü. Caner Erkin ile Berkay, o tarihten itibaren de birbirine düşman kesilmişti.

PRÖMIYERDE SOĞUK RÜZGARLAR ESTİ

İhanet iddiasından yıllar sonra Berkay ile aynı tiyatro oyununu izlerken pişti olan futbolcunun tadı kaçtı. Caner Erkin ile Berkay, oyun öncesi düzenlenen kokteylde göz göze gelmemek için adeta köşe kapmaca oynadı. Soğuk rüzgarların estiği geceden ilk ayrılan Berkay ile eşi oldu.

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre oyun sonrası eşi Şükran Ovalı ile objektife yansıyan Erkin ise soruları yanıtsız bıraktı. İhanet iddiası yüzünden kanlı bıçaklı olan Caner Erkin ile Berkay'ın "Aşk Geçmişim" adlı oyunda pişti olması ise "Tesadüfün böylesi" dedirtti.

2017'de evlendiği Şükran Ovalı ile özel hayatında yeni bir sayfa açan Erkin eski eşinin adını dahi adına almıyor.

Caner Erkin'le pişti olunca keyifleri kaçan Berkay ile eşinin gerginliği suratlarına yansıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar