Berkay, Demet Akalın'ın hediyeyi satarken yakalandı!

Berkay, Demet Akalın'ın hediyeyi satarken yakalandı!
Berkay Şahin, Demet Akalın'ın hediye aldığı saati satarken yakalandığı ortaya çıktı. Akalın'la aralarının açıldığı iddia edildi.

Berkay Şahin, Demet Akalın'ı çok kızdırdı. İki yakın arakadaş olan pop yıldızlarının arasının açılma nedeni ise magazin dünyasını çalkaladı. Geçtiğimiz aylarda Özlem Ada Şahin ile evli olan Berkay Şahin, ikinci kez baba olmuş hatta Akalın, Berkay'ın kızı için Kuran-ı Kerim okutmuştu.

Demet Akalın, yakın arkadaşı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin doğum yapınca büyük sevinç yaşamış, bir de Berkay'ın eşine doğum hediyesi olarak Rolex marka bir saat almıştı.

Ancak Berkay Şahin, eşi Özlem Ada Şahin'e Demet Akalın'ın hediye ettiği Rolex marka saati satmak için mağazaya gidince yakayı fena ele vermiş oldu.

Mağaza sahibi, durumu Demet Akalın'a bildirince kıyamet koptu. Berkay'ın kendisinin hediye ettiği saati satmak istediğini duyan Demet Akalın, Şahin'e çok kızdı.
 

Demet Akalın'ın bu durumu öğrenmenin ardından ise bir daha Berkay Şahin'i arayıp konuşmadığı söylentiler arasında yerini aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar