Bergüzar Korel isyan etti: "Bu yaptığınız çok ayıp!"

Bergüzar Korel isyan etti: "Bu yaptığınız çok ayıp!"
Oyuncu Bergüzar Korel, kendisine reklam yapması için gönderilen hediyelere isyan etti. Korel, "Hediye yollayıp 'bir zahmet paylaşın' demek çok çok ayıp!" dedi

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel internetten yaptığı alışverişler sonrasında kendisine siparişi ile birlikte hediye yollandığını ve 'bir zahmet paylaşın' notu düşüldüğünü belirterek "Ben zaten içime sinen, sevdiğim, emek verilen her şeye kendimce destek olmaya çalışıyorum. Ama bu emrivakiniz çok kaba!" dedi.

Korel sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Bu virüs süresince tüm alışverişlerimizi mecburen internetten yapmak zorunda kaldım. Özellikle çocuklarım için olanları… Ve yeri geldi, ismimi değiştirerek alışveriş yapmak zorunda kaldım.

Çünkü isteğim dışında siparişimin yanında hediye yollayıp 'bir zahmet paylaşın' demek çok çok ayıp! İnsana kendisini borçlu hissettiriyorsunuz, ben zaten içime sinen, sevdiğim, emek verilen her şeye kendimce destek olmaya çalışıyorum. Ama bu emrivakiniz çok kaba!

Ben sizden paramın karşılığı bir hizmet alıyorum daha da fazlasını istemiyorum. Hediye göndermek istiyorsanız çok teşekkür ederim ama bu paylaşım beklentisiyle yaptığınızda, o kadar itici duruyor ki sonrasında sizden alışveriş yapma yolunu da kesiyorsunuz.

Sayfanızı etiketlememi isteyen notlarınız, gönderdiğiniz hediyenin tüm değerini bir anda düşürüyor. Bilin istedim!"

berguzar-korel.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar