Berat Albayrak’ın gazetesinden bu görüntülere olay sözler: “Her televizyonu açtığımızda...”

Berat Albayrak’ın  gazetesinden bu görüntülere olay sözler: “Her televizyonu açtığımızda...”
Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın abisi Serhat Albayrak'ın yöneticisi olduğu Sabah Gazetesi salgın döneminde yapılan kalabalık AKP kongrelerini eleştirdi.

Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Barlas  "Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu şimdi de ‘Ya 3’üncü dalga gelirse’ şarkısını söylüyor..." başlıklı yazısında kapalı salonlarda büyük kalabalıklar eşliğinde gerçekleştirilen AKP kongrelerini hedef aldı.

İşte o yazıdan ilgili kısım şöyle:

"FAHRETTİN KOCA NE DERSE DESİN..."

Taze incir yerine patlıcan yiyen Temel'in "Siz bunu hem uzatmışsınız hem de tadını kaçırmışsınız" dediği gibi, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun 83 milyon kişinin yaşamına ipotek koyması süreci hem uzadı hem de tadı kaçtı... "Artık ev hapisleri galiba sona eriyor" diye konuşulurken "Acaba Sağlık Bakanı Fahrettin Koca buna ne der?" sorusu akla geliyor. Aslında Bilim Kurulu veya Fahrettin Koca ne derse desin, AK Parti kongrelerindeki kalabalıklara bunların güçleri yetmiyor. Ama ellerinde "Ya 3'üncü dalga gelirse" silahı var ya, Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu konuda suskun kalıyor.

"ARTIK BIKTIK"

Açıkçası her televizyonu açtığımızda bize öğretilen maske, mesafe ve hijyen kurallarından bıktık. Ama ne yaparsak yapalım faydası yok. Çünkü toplumun yüzde 70'inin bağışıklanması durumu henüz gerçekleşmemiş. Bu yüzden restoranlar ve okullar açılırsa, 3'üncü dalga her an olabilirmiş.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar