Berat Albayrak hakkında bomba iddia!

Berat Albayrak hakkında bomba iddia!
AKP kulislerinde Genel Başkanlık için ismi geçen Cumhurbaşkan Erdoğan'ın damadı ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın il ziyaretlerinin ‘test edildiği’ iddia edildi.

Gazete Duvar’daki kulis haberine göre,Cumhurbaşkan ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın damadı ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’la ilgili bomba bir iddia gündeme geldi.

Söz konusu programlarını değerlendiren bir siyasi analiste göre ise durumun farklı olduğu bildirildi. Sistemle ilgili en önemli tartışmalardan birinin Cumhurbaşkanının bir siyasi partinin de genel başkanlığını yürütmesi olduğuna dikkat çeken uzman, Erdoğan’ın bu noktada genel başkanlığı Albayrak gibi güvendiği bir isme bırakabileceğini ifade ediyor.

BÖYLE TEST EDİLİYOR!

Ama bu henüz kesin olarak alınmış bir karar değil. Albayrak sahaya indirilerek bunun testi yapılıyor. AKP’yi yakından takip eden uzmana göre, Albayrak’ın il ziyaretlerinden sonra gittiği kentlerde nasıl karşılandığı ile ilgili çeşitli ölçüm ve analizler yapılmış olma ihtimali çok yüksek. Albayrak bu testlerden başarılı çıkarsa belki seçim öncesi genel başkanlık ile cumhurbaşkanlığının ayrılması kararı verilebileceği ifade ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar