Akaryakıtta kötü günler geçti, daha kötü günler geliyor! Benzin ve motorine dolar zammı eklenecek...

Akaryakıtta kötü günler geçti, daha kötü günler geliyor! Benzin ve motorine dolar zammı eklenecek...
Aktarılan sektör kaynakları bilgilerine göre, 18 Mayıs Çarşamba gece yarısından itibaren benzin ve motorine 75-85 kuruş arası zam beklentisi oluştu.

BENZİN VE MOTORİNE DOLAR ZAMMI EKLENECEK...

Yüksek enflasyon sebebiyle, zam gelmeyen kalem kalmadı. Fiyat artışı normalleşen kalemlerden biri de akaryakıt ürünleri.

Son zamlardan sonra benzinin ve motorinin litre 22 lirayı geçti. Araç sürücülerini derinden sarsan bu zam haberleri kontak kapatma derecesine getirdi. Dünyayı etkisi altına alan yüksek enflasyon ve Rusya-Ukrayna krizi tüm sektörleri vurmaya devam ediyor. Akaryakıta gelen zamlardan dolayı kötü günler yaşayana araç sürücüleri indirim beklentisi içerisine girerken, kötü haber sektör kaynaklarından geldi.

Kaynak sektörlerinden aktarılan bilgilere göre Dolar/TL kurunda yaşanan ani yükseliş nedeniyle Çarşamba gece yarısından itibaren benzin ve motorine 75-85 kuruş arası zam beklentisi oluştu.

Benzin ve motorine 75-85 kuruş gelecek zam sonrası benzinin litre fiyatı 24 liraya dayanabilir. İşte son zamlardan sonra güncel Motorin ve benzin fiyatları.

Dolar/TL 6,77 seviyesinden işlem görüyor

GÜNCEL MOTORİN VE BENZİN FİYATLARI

İstanbul''da motorin litre fiyatı 22 lira 3 kuruş, Benzinin litresi ise ortalama 22 lira 82 kuruştan pompalara yansıyor.

İzmir''de benzin litre fiyatı 22,95 TL

İzmir''de motorin litre fiyatı 22,14 TL

Ankara''da benzin litre fiyatı 22,93 TL

Ankara''da motorin litre fiyatı 22,13 TL

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar