"Ben İsa'yım" diyen Rus, Sergei Torop 'a özel kuvvetler tarafından operasyon düzenlendi

"Ben İsa'yım" diyen Rus, Sergei Torop 'a özel kuvvetler tarafından operasyon düzenlendi
Rusya'da kendisini Hz. İsa olduğunu iddia eden Rus kült lideri Sergei Torop'a Sibirya'da özel kuvvetler tarafından operasyon düzenlendi. Torop ile birlikte eski rock müzisyeni Vadim Redkin’in de gözaltına alındığı belirtildi.

Rusya'nın Sibirya bölgesinde kendisini Hz.İsa'nın reenkarnasyonu olduğunu iddia eden Rus kült lideri Vissarion lakaplı Sergei Torop'a (59) özel kuvvetler tarafından operasyon düzenlendi. Vissarion Torop ile birlikte eski rock müzisyeni olan Vadim Redkin’in de gözaltına alındığı belirtildi. 
AĞIR SİLAHLARLA GÖZALTINA ALINDI
Özel kuvvetlerin, 4 helikopter ve birçok ağır silahlı birliklerle ‘Sun City’ denilen uzak bir yerleşkeye askeri operasyon düzenlediği ifade edilirken, Rus Araştırma Komitesi’nin kültün, bazı takipçilerinin 'sağlıklarına ciddi zarar vermesine' neden olan 'psikolojik şiddet' kullandığı gerekçesiyle soruşturulduğunu söyledi. Operasyonda sergey Torop ve diğer iki lider olan Vadim Redkin ve Vladimir Vedernikov’un da gözaltına alındığı ve ‘iki veya daha fazla kişiye zarar verme’ şüphesiyle soruşturulduğu belirtildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar