beIN Sports ile yaşanan yayın krizinde son rakam belli oldu

beIN Sports ile yaşanan yayın krizinde son rakam belli oldu
Kulüpler Birliği Vakfı'nın dün İstanbul’da gerçekleşen toplantısında naklen yayınlar konusunda en son 2 milyar 800 milyon liraya inilebileceği kararını alındı. TFF, kararı yayıncı kuruluşa iletecek.

beIN Sports krizinde dev bilanço belli oldu

İstanbul’da yapılan Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında 4 büyük kulüp başkanlar düzeyinde katılırken, bazı kulüplerin başkanları video konferans yöntemiyle görüşmelere katkı sağladı. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil’in korona virüs testinin pozitif çıkmasından dolayı toplantıya kıdemli başkan olarak kendisinin öncülük ettiğini belirten Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, “TFF Başkanımız ve heyeti beraber toplantıya katıldı. Çok faydalı oldu. Gündem maddesi beIN Sports ile ilgili görüşmeler oldu. Bu toplantıda yaptığımız değerlendirmede mutabık olduğumuz kararı aldık ve Nihat Bey’e ilettik. Konu üzerine başkanımız beIN Sports ile görüşme yapacak. En yakın zamanda sonuca gideceğimizi düşünüyorum” dedi.

Özdemir de yayıncı kuruluşla 14’e yakın toplantı yaptıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Geldiğimiz son nokta ile ilgili bilgi vermek için Kulüpler Birliği’ni ziyaret ettik. Orada görüş alış verişinde bulunduk. Kulüpler Birliği bize anlaşmada gelebileceği rakamı ifade etti. Biz de önümüzdeki hafta bu rakam üzerinde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Yakın zamanda beIN Sports ile anlaşma imzalayıp, beraber olarak yolumuza devam edeceğiz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar