Behzat Ç.'nin 'Hayalet'i Konukçu'dan flaş açıklama

Behzat Ç.'nin 'Hayalet'i Konukçu'dan flaş açıklama
Fenomen dizi Behzat Ç.'de 'Hayalet' karakterini oynayan oyuncu İnanç Konukçu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Konukçu, Erdal Beşikçioğlu'nu eleştirerek "Çık bir açıklama yap! İnsanların ekmeğiyle ben oynamadım de!" ifadelerini kullandı.

Blu TV ile  geçtiğimiz sezon yeniden ekranlara dönen Behzat Ç. dizisinin ikinci sezona devam edip etmeyeceği tartışma konusu olmuştu. Yapılan açıklamada, dizinin ikinci sezon devam etmeyeceği bildirilmişti.

Behzat Ç.'de "Hayalet" karakterini canlandıran oyuncu İnanç Konukçu konuya ilişkin sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Twitter'dan diziye yönelik bir açıklama yapan Konukçu, "Arkadaşlar Behzat Ç. yok.... var ise de bundan sonra benim için yok. Evet ben inanç konukçu. Sevgi ve saygı ile, iyi yıllar" ifadelerini kullandı.

"İNSANLARIN EKMEĞİYLE BEN OYNAMADIM DE"

Daha sonra diziye yönelik bir paylaşımda daha bulunan Konukçu, dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nu eleştirdi. Konukçu, "Benden ötürü mü? Senden ötürü mü? Sayın Beşikçioğlu, çık bir açıklama yap! İnsanların ekmeğiyle ben oynamadım de! @papazinpilavi Çok emeğin var! Bittim de! Tükendim de! Bişey de lütfen! @BluTV" diye yazdı.

b1-002.JPGb2-002.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar