Bayrampaşa'da polis kurşunuyla öldürülen saldırgan için açıklama

Bayrampaşa'da polis kurşunuyla öldürülen saldırgan için açıklama
Bayrampaşa’da elindeki bıçakla kafeyi basan ve bir bekçiyi yaralayan Bulgar saldırgan polisin açtığı ateş sonucu yaşamını yitirmişti. Konuya ilişkin açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, saldırganı ikna için 1 saat 15 dakika uğraşıldığını ifade etti.

Bayrampaşa’da dün elindeki bıçakla bir kafeyi basan kişi polisin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti. Gazeteci Candaş Tolga Işık konu ile ilgili bugün İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'la görüştüğünü ve Çalışkan'ın saldırganı ikna için 1 saat 15 dakika uğraşıldığını söylediğini aktardı

Işık, Emniyet Müdürü ile görüşmesini Twitter hesabından şöyle aktardı:  

"Az önce İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’la konuştum, Bayrampaşa’daki bıçaklı saldırganla ilgili 'Olay yeri raporuna göre 1 saat 15 dakika ikna için uğraşılıyor. Bunun üzerine biber gazı ve suyla müdahale ediliyor. Şahıs daha da saldırganlaşıp önce bir bekçiyi yaralıyor bıçakla, ardından polislere saldırınca olay yerindeki polisler ateş ediyor. Doktor raporunda vücuduna isabet eden kurşunların tamamı belinin altında, bir tane bel üstünde kurşun yok. Saldırganla ilgili araştırmalarımız sürüyor. Bir adamın muhtemelen madde kullanıp, elinde bıçakla, bavulla durduk yere bir kafeye girmesi normal bir şey değil' dedi."

ctisik-001.JPGctisik2-001.JPGctisik3-001.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar