Batman'da yaşayan kadın karın ağrısı ile gitti! Şoke oldu

Batman'da yaşayan kadın karın ağrısı ile gitti! Şoke oldu
Batman'da yaşayan 47 yaşındaki kadın karın ağrısı şikayeti ile hastaneye gitti. Doktorların incelemesi ve ameliyatı sonrası kadının karnından 5 kilo ağırlığında kitle alındı.

Karın ağrısı ile gitti! Şoke oldu

Batman'da 47 yaşındaki kadın bir hasta şiddetli karın ağrısı ile hastaneye başvurdu. Hasta kadın, Kadın Doğum Polikliniği'nde tedaviye alındı. Hastanede gerekli muayene ve tetkikleri yapılan kadında, büyük bir kitle olduğu tespit edilmesiyle ameliyata alındı.

 

kadin-hastanin-karnindaki-5-kiloluk-tumor-ameliyatla-alindi-6445-dhaphoto1.jpg


Kötü huylu olduğu tespit edilen edilen kitleyi alma ameliyatında çok hassas ve dikkatli davrandıklarını anlatan Onkolog Dr. Yusuf Çakmak, "Hastamızın karnında, dev bir kistik kitle tespit edildi. Muayene ve tetkikleri yapılan hasta, hemen ameliyat için hazırlandı." dedi.

"5 KİLO AĞIRLIĞINDA..."

Dr. Çakmak "Genel anestezi altında hastanın ameliyatı yapıldı. Ameliyatla hastanın karnından yaklaşık 5 kilo ağırlığında kitle, başarılı bir şekilde çıkarıldı. Çıkarılan kitle, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Patoloji Bölümü’nde incelemeye alındı. Patoloji Uzmanı Dr. Yazgı Köy tarafından yapılan patolojik inceleme sonucunda, kitlenin kötü huylu tümör olduğu belirlendi. Bu dev kitleyi hastamızdan başarılı bir şekilde almanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar